Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_ENCODING in /home/mmashopd/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_otp718_template_common_header.tpl on line 1Privacy Policy

Privacy Policy

Cookie- og privatlivspolitik

Vi anvender cookies til følgende formål:

•Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.

•Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.

•Indsamling af data til adfærdsbaseret individuel målretning af annoncer, så vi kan benytte annoncer, som er relevante for dig.

1. Ejeroplysninger Dette website udbydes af: MMAGear.dk V/Martin Hald Mathiasen - CVR 30440161

2. Cookies Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies? Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Google Analytics (trafikmåling) Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Eventuelle rettelser vil fremgå af denne side, med henvisning til ændringsdato. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Ovenstående cookiepolitik er baseret på Minecookies.org’s standard cookiepolitik.

 

Hos  MMASHOP.DK forsøger vi, at give dig så meget kontrol som muligt over dine personlige oplysninger, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du besøger vores webshop. Der er dog tidspunkter, hvor vi behøver oplysninger fra dig. F. eks ved salg eller kunde henvendelse.

Når du besøger  MMASHOP.DK´s shop gemmes oplysninger om at du har været på websitet. Som følge af dette, får vi at vide hvor mange besøgende vi har og hvilke dele af websitet som er mest besøgt. Vi kan desuden give dig mere specifik og relevant information når du besøger vores website.Vi sælger eller deler ikke på anden måde de indsamlede og gemte oplysninger om dig til 3. part. Og søger for at sikkerheden vedr disse er helt efter Dansk lovgivning.

Vores website indeholder links til andre websites end MMASHOP.DK  vi er IKKE ansvarlige for disse sider.

 MMASHOP er ikke ansvarlig for håndteringen af personoplysninger på disse websites, samt indhold på siderne.Informationerne på dette website kan indeholde tekniske eller typografiske fejl. Informationen på websitet kan ændres uden varsel. Vi tager forbehold for prisændringer samt udsolgte varer.

Ophavsret
Indholdet på dette website er ophavsretbeskyttet og tilhører MMASHOP.DK

Informationerne på dette website, inklusiv tekst, billeder og lyd, må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form. At modificere indholdet på dette website er ulovligt. Lovovertrædelser vil blive politi anmeldt.


imgimgfb   imgCo2 Neutralt
imgimgimgimgimg

MMA Udstyr, Kampsportsudstyr, MMA Shorts, MMA Handsker - MMASHOP.DK




 
Kontakt os via Facebook Messenger