Denne side benytter sig af Cookies. Læs alt om vores brug af Cookies her

Lækker og Let Kylling

Posted by admin1984 01/02/2015 0 Comment(s) Kost, Kosttilskud og Vægttab,

Pulled chicken – nemt og lækkert 

Når man træner intensivt, bliver kylling en stor del af ens kostlige dagligdag. Det kan fra tid til anden blive, en del ensformigt. Derfor er pulled chicken en nem og lækker måde at lave sin kylling på. 

Du skal bruge 2 store stykker kylling filet.  Krydderier  Evt. BBQ sovs Fuldkorns pasta eller spaghetti  Evt. grøntsager

Når du laver pulled chicken fås det suverænt bedste resultat hvis du lader det trække natten over. Dog kan du nøjedes med 3-4 timers marinering. Du starter med at tage din kylling og lægger det på et stykke husholdningsfilm. Herefter kommer du krydderier på begge sider, evt. lidt lime/citron og muligvis BBQ sovs. Hvilke krydderier du vælger er helt op til dig og jeg anbefaler varmt at du eksperimentere. Når du har krydret kyllingerne, vikler du husholdningsfilmen stramt omkring så det ender med at ligne små pølser. Herefter sætter du det tilbage i køleskabet og lader det trække natten over. 

Når du tilbereder kyllingen i ovnen giver du det indledningsvis 10 minutter på 150 grader og herefter 2-3 timer på 110 grader alt afhængig af størrelsen og tykkelsen. Når kyllingen er færdig er den klar til at blive pillet fra hinanden. 

For at følge den sunde linje anbefaler jeg at spise fuldkornspasta eller fuldkornsspaghetti til. Vil du lave en lækker sammenkog kan du eventuelt komme din kylling i gryden efter den er tilberedt og vandet er hældt fra pastaen. Som afslutning kan du overveje at gratinere med ost (husk at tænke på fedtindholdet).

God appetit.